Золотарев (Мясоедов) Павел Александрович

Дата рождения: 16 октября 1981

Возраст: 42 года

Место работы:  Куратор запорожского корпункта российского информационного агентства "Новый регион".
Представляется юристом и политтехнологом.
Фигурант нескольких крупных скандалов.

Информация:

 Родился в г. Запорожье.

Образование:
2005 - Запорожский национальный университет, юридический факультет (заочно).

Выборы:
2012 - кандидат в Народыне депутаты Украины, ТИО № 2, г. Симферополь. Выдвинут паритей "Объединенных левых и селян", набрал 0,59 % голосов избирателей. На момент выборов зарегистрирован в г. Степногорск Васильевского района Запорожской области.

Информация:
13.04.2013 - был хулиганом в лифте порезан заточкой, повреждения были квалифицированы как порезы, а не тяжкие повреждения.

Чесномер сообщает:
Причетність до порушень прав і свобод людини
На своїй сторінці в мережі «ВКонтакті»
 (1, 2) та під час прямого ефіру на ТРК «Неаполь» Золотарьов Павло Олександрович допускає грубі, нецензурні висловлювання щодо депутата ВР АРК В. Захарова.
Хоча наведена інформація не є підтвердженням вини кандидата в народні депутати Золотарьова Павла Олександровича у порушенні прав людини, але вона дає вагомі підстави припустити та зробити оцінку про високу вірогідність причетності до порушень прав людини, а саме права на повагу до честі та гідності.
Таким чином, згідно з методологією Руху ЧЕСНО для оцінювання доброчесності кандидатів, Золотарьов Павло Олександрович, на думку Руху ЧЕСНО, не відповідає Критерію.
Непрозорість задекларованих доходів та майна та їх невідповідність способу життя
Згідно декларації про доходи за 2011 рік
, поданої Золотарьовим до ЦВК, річний дохід Золотарьова Павла Олександровича склав 0 грн, квартира, будинок, автомобіль, гроші на рахунку в банку, акції  – відсутні.
Золотарьов Павло Олександрович згідно інформації, наданій ЦВК, є тимчасово не працюючим.
За який рахунок і в якому приміщенні проживав Золотарьов Павло Олександрович протягом 2011 року – залишається невідомим.
Відповідно до методології Руху ЧЕСНО для оцінювання доброчесності кандидатів у народні депутати, порушенням Критерію вважається, зокрема, непрозорість майна у вигляді невідповідності задекларованого майна реальним статкам особи. Наведена вище інформація дає вагомі підстави припустити та зробити оцінку про високу вірогідність непрозорості задекларованого  Золотарьовим Павлом Олександровичем, майна з огляду на відсутність інформації про володіння чи користування будь-якою нерухомістю, де кандидат міг би мешкати. Таким чином, Золотарьов Павло Олександрович, на думку Руху ЧЕСНО, не відповідає Критерію.

Обновлено: 2013-08-16 20:40:06