Крупський Антон Євгенович

Место работы:

Голова Пологівської районної державної адміністрації

Информация:

Уродженець Криму, закінчив тамтешній державний аграрний університет за спеціальністю "Агрономія", згодом отримав другу освіту у Дніпропетровському регіональному інституті державного управління при Президентові України за спеціальністю "Публічне управління та адміністрування".

Починав працювати у сільськогосподарській галузі в Криму, згодом працював у тамтешніх органах МВС.

У Запорізькій області – з 2002 року, був головним агрономом, очолював управління сільського господарства і продовольства Оріхівської РДА, був генеральним директором ТОВ "Сільськогосподарське підприємство "Данко" на Оріхівщині.

За президента Петра Порошенка, у червні 2015 року, очолив Пологівську РДА, зберіг посаду за президента Володимира Зеленського, який перепризначив Крупського головою у листопаді 2019 року.   

Живе Крупський в Оріхові. Там у нього садиба площею 90 "квадратів" та дві земельні ділянки загальною площею майже 8 гектарів. Крупський є власником легковика Chevrolet 2008 року випуску. Доходи родини Крупських у 2020 році склали близько півмільйона гривень, з яких більша частка – зарплата Артура Крупського на посаді голови РДА, трохи менша – дружини Олени в ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області.   

Обновлено: 2021-02-28 03:40:51